FIFA 18: EA osvježio igru s novim licima za 58 igrača

Foto: EA

NOVE frizure, brade, ali i realističniji prikaz igrača stigli su u FIFA-u 18. Iako dobar broj domaćih gamera preklinje sve nove zakrpe zbog preskupih internetskih veza, FIFA 18 i dalje ustraje u naumu da što realnije prenosi događanja sa stvarnih travnjaka. Ipak, radi se o simulaciji. 

Uz Neymara, Davida Silvu i Sterlinga, novi izgled dobio je i golman Tottenhama Hugo Lloris, a Andros Townsend iz Crystal Palacea pustio je bradu. Uz navedenu petorku nova lica dobilo je još 53 igrača, a uglavnom se radi o novopromoviranim timovima kao što su Newcastle, Brighton i Huddersfield. 

Za poboljšanje postojećih lica i uvođenje novih u igru zadužen je EA-ov tim za skeniranje lica. Oni putuju po svijetu i rade s igračima koje bi trebalo uvesti u igru ili pak poboljšati njihove modele. Za njih je najvjernije prikazan Vicent Kompany, zvijezda Manchester Cityja i belgijske reprezentacije. Naime, tim za skeniranje lica koristi upravo njegov model za većinu testiranja, a uz to ga iznova skeniraju svake godine i razina detalja na njegovu licu je fenomenalna. 

Ovako izgledaju neke od promjena. 

Neymar

Foto: Vapex Karma/YT

David Silva

Foto: Vapex Karma/YT

Raheem Sterling

Foto: Vapex Karma/YT

Hugo Lloris

Foto: Vapex Karma/YT

Više noviteta i novih lica možete pogledati u videu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.