Esport

FIFA 19: Vrijede li Lovren, Salah i društvo više?

Screenshot: FIFA 19

PROCURILE su i ocjene igrača Liverpoola, prošlogodišnjeg finalista Lige prvaka, u demo verziji FIFA-e 19. Obožavatelji Redsa nisu zadovoljni iako je ocjena nevjerojatnog Mohameda Salaha s prošlogodišnjih 83 porasla na 88. Ocjena Dejana Lovrena i nakon odličnog Svjetskog prvenstva u Rusiji ostala je na 81. 

>Hoćemo li plesove iz Fortnitea vidjeti u FIFA-i 19?

U Liverpoolu tako nema niti jednog igrača s ocjenom većom od 88 koliko je dobio Salah. Najbliže mu je Firmino s 86 te Mane s 85. Najlošije ocijenjeni igrač kluba je mladi desni bek Alexander-Arnold koji je dobio svega 78. Navijači Liverpoola smatraju da su ocjene niske s obzirom na to da su Redsi prošle godine stigli do finala Lige prvaka, najelitnijeg klupskog natjecanja u nogometu, u kojem su poraženi od Real Madrida. 

 

Liverpool prema individualnim ocjenama igrača u FIFA-i 19 tako zaostaje za europskom elitom koju čine Real Madrid, Atletico Madrid, Manchester City, PSG i Juventus, čije smo ocjene igrača već imali priliku vidjeti. Prema trenutno dostupnim informacijama najbolje ocijenjeni igrač u FIFA-i 19 i dalje je Cristiano Ronaldo s 94, a odmah iza njega nalazi se Neymar s 92. 

>FIFA 19: Modrić najbolji igrač Reala

FIFA 19 izlazi 28. rujna i donosi brojne novitete. Iako su se igrači koji su testirali beta verziju igre žalili na ponašanje golmana u igri, nova FIFA djeluje odlično, a zahvaljujući ogromnom broju licenci koje uključuju one za Ligu prvaka i Europa ligu, Serie A i Primeru, sigurno će polučiti i odlične prodajne rezultate. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.