Filip Hrgović otkrio ime novog izazivača

Foto: VERSUS / KDLP

FILIP HRGOVIĆ (25) u četvrtom profesionalnom meču sučelit će se sa Seanom Turnerom (26). Okršaj hrvatskog i irskog boksača zakazan je za 24. veljače u Nürnbergu.
 
"Očekujem rat u ringu. Irci su inače srčani, ali Hrvati su još srčaniji. To će Seanu Turneru biti maleni problem", izjavio je Filip Hrgović u najavi borbe za RTL Televiziju.
 
Sean Turner u profesionalnom ringu debitirao je u lipnju 2014. godine. S 12 pobjeda - od kojih je osam nokautom - te jednim porazom trenutačno je 48. teškaš svijeta. Protekle godine u rujnu u Baselu iznenađujuće je porazio Arnolda Gjergjaja, Kosovara sa švicarskom putovnicom koji je u dosadašnjoj teškaškoj karijeri izgubio tek protiv Engleza Davida Hayea.
 
Ususret ogledu kao ponajveća mana Seana Turnera spominje se njegova visina. Dok je Filip Hrgović visok 198 centimetara, Sean Turner niži je za čak 18 centimetara.  
 
Podsjetimo, Filip Hrgović prethodnog mjeseca u Rigi je u svojem trećem profesionalnom meču tehničkim nokautom pobijedio Engleza Thomasa Littlea. Krajem rujna minule godine, također u latvijskoj prijestolnici, debitirao je protiv Brazilca Raphaela Zumbana Lovea kojeg je nokautirao. Ubrzo je trijumfirao i nad Čehom Pavelom Šourom. Momentalno na teškaškom poretku zauzima 60. poziciju.
 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.