U TIJEKU PREGOVORI Kinezi stigli po Kalinića, čeka se njegova odluka!

Foto: Getty Images / Guliver Image

SAPUNICA između Tianjina, Fiorentine i Nikole Kalinića mogla bi biti konačno završena danas ili sutra. Predstavnici kineskog kluba sletjeli su u Milano gdje žele dogovoriti transfer hrvatskog napadača s tehničkim direktorom Viola Pantaleom Corvinom.

Fiorentina neće prihvatiti odštetu od 38 milijuna, plus bonusi, već želi najmanje 40, a Kinezi nemaju problem s tim. Kalinić je tražio vremena da razmisli i o njemu ovisi hoće li se transfer realizirati. Talijani tvrde da su Kinezi s Fiorentinom svoj dio priče riješili. Kalinić bi navodno trebao imati plaću između 10 i 15 milijuna po sezoni, ovisno o izvorima.

Sutra u Firencu stiže i Kalinićev menadžer Fali Ramadani. Gazda Fiorentine Andrea Della Valle također je rekao da u narednim danima očekuje službene razgovore.

Pojedini talijanski mediji prenose kako je Kalinić prihvatio ponudu, no izvori bliski klubu kažu da službena ponuda još nije "pala", pa se reprezentativac Hrvatske nema o čemu niti izjasniti.

No, četvrtak bi mogao biti ključni dan kada je u pitanju njegova moguća selidba  u u Kinu. 

"Na popisu naših želja bili su Karim Benzema, Diego Costa, Radamel Falcao... Razgovarali smo s njihovim menadžerima, no kineska vlada je odlučila smanjiti financijska sredstva u nogometu pa od spomenutog nije moglo biti ništa. Međutim, vjerujemo da je Kalinić pravi izbor", jasan je predsjednik Tianjina Shu Yuhui. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.