Fiorentina u krizi, Klose utišao Siciliju

Foto: Getty Images / Guliver Image

FIORENTINA je izgubila s 2:0 u toskanskom derbiju protiv Empolija. Nikola Kalinić je odigrao čitav susret za viole, Milan Badelj je ostao na klupi, a za Empoli je zaigrao i mladi Rade Krunić koji je dobio priliku u 76. minuti, dok su golove postigli Manuel Pucciarelli u 41. i Piotr Zielinski u 88. minuti.

I šesto kolo u nizu Fiorentina ne zna za pobjedu, koja se nalazi u velikoj krizi.

Napoli je u 16. susretu bez poraza kod kuće, a danas je lako slavio protiv Verone s 3:0, a golove su zabili Manolo Gabbiadini glavom u 33, Lorenzo Insigne u 47. iz penala te Jose Callejon u 70. minuti, čime je momčad Maurizija Sarrija ostala na šest bodova od vodećeg Juventusa.

Sampdoria je pobijedila s 2:0 Udinese, za koji u igru nije ulazio Stipe Perica, dok je Torino pred svojim navijačima bio bolji od Atalante 2:1. U posljednjem susretu kola Lazio je razbio Palermo s 3:0 na Siciliji. U utakmici koju su domaći navijači nekoliko puta prekidali istakao se Miroslav Klose golovima u 10. i 15. te Felipe Anderson u 72. minuti nakon asistencije Nijemca.



To je prva pobjeda novog trenera Lazija Simonea Inzaghija, koji je debitirao na klupi otkad je naslijedio Stefana Piolija. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.