KORONAVIRUS U SPORTU

Florida dozvolila pune kapacitete stadiona u državi, jedan bi sigurno bio rasprodan

Foto: Getty Images / Guliver Images

PRVI put otkako su klubovi diljem svijeta u elitnim sportovima počeli limitirati broj navijača na stadionima, sada će na tri stadiona ljudi napokon moći ići bez restrikcija.

Radi se o NFL ekipama Miami Dolphinsima, Tampa Bay Buccaneersima i Jacksonville Jaguarsima koji su dobili dozvolu savezne države Floride da na njihove domaće utakmice smiju dolaziti navijači bez ikakvih restrikcija.

Miamijev stadion može ugostiti 65 tisuća navijača, sličnu brojku ima i Tampin stadion, dok stadion u Jacksonvilleu može ugostiti više od 67 tisuća navijača.

Ipak, Tampa realno jedino može računati na rasprodan stadion s obzirom na to da je prije sezone dovela Toma Bradyja, jednog od najvećih i najpopularnijih quarterbackova u povijesti NFL-a. Brady je u četiri utakmice vodio Tampu do 3-1 omjera tako da bi Tampa sigurno rasprodala stadion u domaćim utakmicama.

Naravno, treba pričekati hoće li tri ekipe doista dozvoliti puni kapacitet na svojim stadionima jer franšize na kraju odlučuju hoće li dozvoliti ljudima bez restrikcija da uđu na stadion, bez obzira na odluku Floride.

S druge strane, Dolphinsi i Jaguarsi nisu najbolje ekipe zadnjih sezona, to se isto nastavilo i ove sezone, obje ekipe su na omjeru 1-3.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.