FOTO Europo, dobro došla u Hrvatsku! U ovakvim uvjetima želimo gledati HNL

Foto: Vlado Kos/Cropix

U SUBOTU, 22. srpnja 2023., u 20 sati i točno sat vremena uoči povijesne utakmice za NK Osijek na tribinama Opus Arene smjestilo se preko tisuću gledatelja unatoč jakoj kiši, a velik ih je broj bio oko stadiona u velikoj euforiji. Bili su tu brojni najodaniji navijači Osijeka koji su redovno tribine ispunjavali i na sad već legendarnom Gradskom vrtu, obični nogometni fanatici sa svojim obiteljima, ali i oni koji jednostavno vole doći u nešto novo i komforno.

I tu nema baš ništa loše, naprotiv. Upravo tako stvara se neka nova nogometna publika, ona koja će i dva sata prije utakmice doći na stadion po potpuni doživljaj. Onako kako se to u Europi na zdrav način radi već dugi niz godina. Ovdje uoči utakmice možete sve i odmah. Pojesti omiljenu hranu, popiti omiljeno piće, vidjeti se s prijateljima i repertoarom razvaliti aktualne nogometne teme...

Danas je tema Opus Arena, najmoderniji stadion u Hrvatskoj, koji već mjesecima unazad izaziva euforiju među cijelim domaćim nogometnim pukom. Uistinu, Europa je danas i službeno stigla u Hrvatsku i zaželimo joj dobrodošlicu. Cjelokupni kompleks Osječana izgleda apsolutno europski i pruža kompletan doživljaj. Ne treba trošiti previše riječi jer fotografije i snimke koje stižu upravo iz Osijeka govore same za sebe.

Želite odmah kupiti novi dres Osijeka ili neki klupski suvenir? Nema problema, fan shop radi sa širokim asortimanom. Mislite da ćete negdje zalutati u brojnim novim prostorijama u sklopu kompleksa? Ma nećete, sve je uredno izorganizirano. Pada kiša? Pa što? Stadion je natkriven i udoban!

Svi preduvjeti za potpuno uživanje u nogometnoj igri su u startu ispunjeni, i više nego što je HNL nogometni puk naviknut. Osijeku i njegovim igračima preostaje iskoristiti ovu početnu očaravajuću i za Hrvatsku ipak neviđenu euforiju te na krilima svojih odanih navijača ispisati vrhunsku nogometnu priču na najmodernijem hrvatskom stadionu.