FOTO Navijači upali na teren na treningu Hrvatske. Modrić ih molio da se maknu

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

HRVATSKA nogometna reprezentacija odradila je pred više od 4.000 navijača otvoreni trening na Volksparkstadionu u svojoj njemačkoj bazi u Neuruppinu. Vatreni su u nedjelju doputovali u svoju njemačku bazu u kojoj će boraviti za vrijeme Eura. Već sinoć su trebali isprobati travnjak lokalnog petoligaša MSV Neuruppina, međutim kako se put iz Portugala malo odužio, trening je otkazan, a igrači su odradili vježbe u teretani.

U ponedjeljak je na rasporedu bio otvoreni trening pred više od 4.000 hrvatskih navijača, koji su doslovno razgrabili besplatne ulaznice. Zanimljivo, bilo je oko 20.000 zahtjeva za ulaznice, međutim na stadionu nije bilo mjesta za sve. Atmosfera na treningu je bila sjajna. Igrači su marljivo nizali vježbe, a navijači se sjajno zabavljali izvikujući imena naših igrača.

Neki od njih otišli su i korak predaleko pa su tijekom treninga upali na travnjak s namjerom da se slikaju s igračima, ali nisu naišli na odobravanje hrvatskih reprezentativaca. Luka Modrić je došao pred njih i zamolio ih da se maknu, a onda ih je i osiguranje odvelo s travnjaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.