FOTO Pepe neutješno plače nakon ispadanja Portugala. Ronaldo ga grli i tješi

Foto: Profimedia,Epa

REPREZENTACIJA Francuske je pobijedila Portugal na penale u četvrtfinalu Europskog prvenstva. Utakmica je u regularnom vremenu završila bez pogodaka, kao i u pola sata produžetaka. U raspucavanju s bijele točke Francuska je pobijedila rezultatom 5:3. U polufinalu ih čeka Španjolska, koja je u produžecima bila bolja od Njemačke rezultatom 2:1. 

Najstariji nogometaš koji je ikad nastupio na Eurima, Portugalac Pepe, u 42. godini odigrao je fantastičnu utakmicu i na terenu je proveo svih 120 minuta. Bio je neprelazan, a u produžecima se istaknuo s nekoliko maestralnih reakcija protiv dvostruko mlađih francuskih igrača.

Ronaldo je tješio Pepea

Pepe, kojem je ovo bilo peti uzastopni Euro, ispadanje je Portugala doživio izuzetno emotivno i teško. Ridao je, plakao, a u golemoj tuzi ga je grlio i tješio Cristiano Ronaldo (39). Izgledno je da je nastup protiv Francuske bio zadnji za oba velika igrača na velikim natjecanjima za Portugal.

''Ova utakmica je simbol profesionalizma i predanosti Pepea i Ronalda. Doći u tu fazu turnira i nastupiti, i to u njihovoj dobi, posebice Pepe, to je za ogromno poštovanje", za BBC je rekao Rio Ferdinand nakon susreta. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.