Four Four Two: Rebić i Perišić među sto najboljih na svijetu

Foto: EPA-EFE

HRVATSKA senzacija s ruskog Mundijala Ante Rebić uvršten je među 100 najboljih nogometaša svijeta po izboru nogometnog časopisa FourFourTwo.

Zauzeo je 94. mjesto, dok je Interov Ivan Perišić zauzeo 62. mjesto.

Rebić, Frankfurtov ofenzivac, iza sebe je ostavio imena poput Unitedovog Romelua Lukakua, Cityjevog Gabriela Jesusa te Lyonovog Memphisa Depaya.

"Predvodio je Kovačev Eintracht, a s dva gola u finalu njemačkog kupa je srušio Bayern München. Ako fantastičan gol protiv Argentine i sjajni nastupi tijekom Svjetskog prvenstva nisu najveće europske klubove uvjerili o kakvom je talentu riječ, Rebića više nitko ne shvaća olako nakon pet golova u svojih prvih osam bundesligaških utakmica. Manchester United je i dalje zainteresiran za njega, a Eintracht ga je uspio nagovoriti da potpiše ugovor do 2022. godine s unosnijom klauzulom", piše FourFourTwo.

Transfermarkt cijeni Antu na 35 milijuna eura. Ove sezone u 16 utakmica ima pet golova i dvije asistencije i često se spominje u kombinacijama Nike Kovača u Bayernu, trenera koji je zaslužan za njegov procvat prošle sezone kada su zajedno osvojili njemački kup.

Perišića su opisali kao igrača koji je u važnim utakmicama na Svjetskom prvenstvu bio ključan za Hrvatsku, dok mu je prošlogodišnja sezona u Interu bila toplo-hladna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.