US OPEN

Francuski tenisač pustio meč na US Openu? Spremio je torbu prije kraja

Foto: EPA

FRANCUSKI tenisač Benoit Paire izgubio je u prvom kolu US Opena od Britanca Camerona Norrieja s 3:0 u setovima. Paire, 173. tenisač svijeta, bio je daleko od statusa favorita protiv devetog tenisača svijeta Norrieja, no dojam je da je prelagano pustio da ga Britanac pobijedi. 

Norrie je u prvom i trećem setu pobijedio sa 6:0, dok je Paire dobar otpor pružio tek u drugom setu, koji je Norrie pobijedio 7:6. Prvi je set trajao 19 minuta, a treći 20. Paire je kod 5:0 u trećem setu već spremio stvari u torbu kako bi mogao što prije napustiti teren. 

Poznat po tankiranju

"Nije mi bilo lako od početka godine. Osjećam se loše na terenu i danas je opet bilo tako. U drugom setu sam vodio 5:3 i trebao sam ga osvojiti. To bi bilo dobro za moju glavu, ali moji demoni su se vratili. Nisam siguran da ću nastaviti igrati ove sezone. Možda sada stanem i vratim se sljedeće godine", rekao je nakon meča Paire.

Francuski tenisač poznat je po čudnom ponašanju i povremenom tankiranju, odnosno puštanju mečeva zbog premalog zalaganja na terenu. Ovim je nastupom zaradio 80 tisuća dolara, no moguće je da će mu ih organizatori oduzeti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.