Frey: Jedan sam od pet najboljih vratara na svijetu

FRANCUSKI vratar Fiorentine Sebastian Frey (29) svakako je jedan od najzaslužnijih igrača za kvalitetne rezultate “viola” u novoj sezoni.

Naime, nakon devet odigranih kola u talijanskom nogometnom prvenstvu Fiorentina drži kvalitetno peto mjesto na ljestvici s 15 osvojenih bodova, a u dosadašnjem je tijeku prvenstva primila tek šest golova.

Koliko je Frey važan za Fiorentinu moglo se vidjeti i u prvom domaćem prvenstvenom porazu “viola” ove sezone, u nedjelju kada je Napoli slavio minimalnu 1-0 pobjedu na Artemio Franchiju, a slavio bi i uvjerljiviju da nije bilo Freya.

"Ne bih želio zvučati prearogantnim, ali u ovom trenutku, mislim da spadam među pet najboljih vratara na svijetu. Ispred sebe stavio bih tek Buffona, Julija Cesara, Čecha i Casillasa", rekao je Frey za Rai.

Unatoč kvalitetnim igrama Frey nema kredita kod francuskog izbornika Raymonda Domenecha, te se niti ovom prilikom nije propustio dotaći francuskog stručnjaka s kojim vodi otvoreni medijski sukob.

"S Domenechom nisam nikad imao problema, nikada se nismo svađali, ali ja sam očito igrač kojeg on ne želi u svojoj momčadi. Nikada mi nije objasnio odluku da me isključi. Nažalost ograničen sam neigranjem za reprezentaciju", zaključio je Frey

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.