Fury sparirao s Babićem pa to objavio na Instagramu

Foto: Instagram

TYSON FURY će 3. prosinca boksati na Tottenhamovu stadionu protiv Dereka Chisore, a za idealnog sparing-partnera odabrao je Alena Babića. Hrvatski teškaš ekspresno je otputovao u Englesku kako bi pomogao Furyju da se spremi za borbu, a fotografiju s jednim od najboljih boksača u novijoj povijesti objavio je na Instagramu uz opis: "Prve tri runde. Obožavam ovo."

Objavu je na svojem Instagramu podijelio i Tyson Fury koji ima nešto manje od šest milijuna followera i tako dodatno promovirao Babića koji je za engleske medije objasnio kako je uopće došlo do toga da ode u Furyjev kamp. Sve se, kaže Babić, odvilo dosta brzo.

"Jučer su me nazvali i pitali želim li doći. Rekli su mi da je moj stil sličan Chisorinom i bili su u pravu. Pristao sam, poslali su mi avionsku kartu i eto me ovdje. Jučer u Hrvatskoj, danas u Morecambeu. Sa mnom je vrlo lako. Nikoga ne želim čekati, ne želim sjediti kod kuće i čekati neku veliku borbu, nego želim boksati", rekao je Babić.

Fury je trebao boksati s Anthonyjem Joshuom, ali su pregovori propali. Sljedeći kandidat bio je Oleksandr Usik, ali je i to propalo pa je Gypsy Kingpristao na borbu s Derekom Chisorom kojeg je pobijedio u oba dosadašnja međusobna dvoboja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.