Furyjev i Joyceov promotor: Svi misle da je Hrgović izgubio od Zhanga

Foto: EPA

NAJVEĆA boksačka borba ovog vikenda održat će se večeras između Joea Joycea i Zhileija Zhanga, prošlog protivnika Filipa Hrgovića. Joyce u ovom meču brani titulu privremenog WBO prvaka teške kategorije. Meč je najavio Frank Warren, promotor koji se brine za Joyceovu karijeru, ali i karijeru Tysona Furyja.

Joyceov i Furyjev promotor: Samo Hrgović i njegov tim misle da je pobijedio Zhanga

"Morate skinuti kapu Joyceu. Nije morao prihvatiti ovako opasnog protivnika. On ima sigurnu poziciju izazivača. No nije to napravio, odmah je rekao da želi pravog, kvalitetnog protivnika", započeo je Warren pa se osvrnuo na Zhangovu borbu s Hrgovićem:

"Svi smo vidjeli kakav je Zhang boksač kad se borio protiv Hrgovića, koji je sad prvi izazivač za titulu prema IBF-u. Ja mislim da je Zhang pobijedio u tom meču. Zapravo, bit ću vam iskren. Nisam razgovarao s nekim, osim s Hrgovićevim promotorima i s njim, tko smatra da je Filip pobijedio u tom meču. Svi ostali smatraju da je poražen. A to vam govori puno o Joeu Joyceu."

Joyce: Ide mi na živce što su Dubois i Hrgović ispred mene

Joycea bi pobjeda stavila u red obveznih izazivača svjetskog teškaškog prvaka Oleksandra Usika, ali prije njega su na redu Daniel Dubois i Filip Hrgović. "Ide mi na živce što je Dubois ispred mene, kao i Hrgović. Dubois je protiv mene doživio težak poraz i on ima priliku boksati za titulu prije mene. To je izvan moje kontrole, ali to se može dogoditi samo u boksu", prokomentirao je ranije Englez.

 

Pročitajte više