BOKS

Furyjev promotor predložio šestog boksača svijeta za Hrgovićevog sljedećeg protivnika

Foto: Igor Kralj / Pixsell, Getty Images / Guliver Images

JEDAN od promotora Tysona Furyja, Frank Warren, predložio je spektakularnu borbu za najboljeg hrvatskog boksača Filipa Hrgovića.

Naime, pojavila se priča kako bi Dillian Whyte mogao uletjeti kao sljedeći protivnik Tysonu Furyju u borbi za WBC naslov, pogotovo nakon što je propao veliki revanš Whytea i Povetkina. Frank Warren odbacio je tu ideju i predložio da Whytea spoje s Hrgovićem.

"Nije li Dillian bio apsolutno pregažen u prošloj borbi protiv Povetkina? On je bio u to vrijeme obavezni Furyjev izazivač, no iz njegovog kampa su stalno nešto vikali oko toga da će sve tužiti, a onda su ga glupo stavili u ring s Povetkinom. On je propustio svoju priliku i mi ga ne trebamo. Znam da imaju jednog europskog boksača koji bi trebao biti sljedeća velika stvar. Njega su htjeli staviti protiv Duboisa, ali neka ga stave s Whyteom. Ako je on sljedeća velika stvar, idemo vidjeti je li to istina, mogu organizirati tu borbu. Stavite ga u ring s Whyteom", poručio je Warren za talkSPORT.

To bi svakako bio daleko najveći izazov za Hrgovića. Whyte je šesti na ljestvici najboljih teškaša, a Hrgović do sada unatoč neporaženom omjeru nije imao pravi izazov u ringu.

Prije razmišljanja o Whyteu, Hrgović ovog vikenda na Floridi ulazi u ring protiv Amerikanca Rydella Bookera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.