Futsal Dinamo objavio gdje će igrati finale. Ne može u Dvojku

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

U FINALU Prve hrvatske malonogometne lige igraju Olmissum i Futsal Dinamo. Omišani su bivši dvostruki nacionalni prvaci, dok je Plavima ovo prvi put da će igrati za titulu. Obje ekipe su plasmanom u finale automatski osigurale i Ligu prvaka iduće sezone. Prve dvije utakmice igraju se na omiškom Ribnjaku (prva je na rasporedu u petak, a druga u ponedjeljak).

Olmissum je, naime, bio bolje plasirana momčad u prvom dijelu prvenstva pa ima prednost domaćeg terena. Dinamo je u polufinalu protiv makarskog Novog vremena napravio neviđeni spektakl kada se u Dvojku Doma Sportova nakrcalo preko četiri tisuće ljudi. Ipak, pojavile su se glasine da ta dvorana neće biti dostupna Dinamu i za finale, a uskoro su i potvrđene.

Futsal Dinamo je objavio da se vraća u Cibonu, gdje će igrati treću utakmicu finala u petak, 26. svibnja, u 20:15, a po potrebi i četvrtu utakmicu u ponedjeljak, 29. svibnja. Prva momčad koja ostvari tri pobjede u seriji bit će prvak Hrvatske.

🔵 Nakon svih godina i najava utakmica došao je dan kada možemo napisati: Dinamo igra finale! Ulaznice dostupne na CoreEvent: bit.ly/FD-OLM-FINALE3

Objavljuje Futsal DinamoSrijeda, 17. svibnja 2023.