Futsal Dinamo prouzročio nered na tablici najluđe hrvatske lige

Foto: Sandra Novaković Milašinčić/Futsal Dinamo

FUTSAL Dinamo nastavio je sjajan prvenstveni niz. U Dvojci Doma Sportova stigao je do treće pobjede zaredom i četvrtog slavlja u posljednjih pet utakmica. Bolji su s 3:0 bili od aktualnog prvaka Hrvatske, makarskog Novog vremena. U prošlom kolu su u Puli pobijedili i viceprvaka Hrvatske. Plavi su od početka bili bolja momčad, a nakon šest minuta je Neven Zonjić iz pada sjajno pogodio u rašlje za vodstvo.

Tri minute kasnije u kontranapadu Kristijan Postružin je zavukao loptu u prvi kut golmana Filipa Baškovića za 2:0. Konačan rezultat je početkom drugog dijela postavio Kristian Čekol, a Makarani su na kraju i dobro prošli s tim rezultatom. Sada je velika gužva na vrhu prvenstvene ljestvice gdje čak tri ekipe imaju isti broj bodova. Tezu da je HMNL najinteresantnija domaća liga potvrđuje i činjenica da je prvih šest klubova na tablici unutar pet bodova razlike.

Bila je ovo uvertira za završnicu kupa koja se od petka do ponedjeljka igra u Zagrebu, a domaćin je baš Futsal Dinamo. Na njemu će prvi put nastupiti osam momčadi, a sve parove četvrtfinala možete vidjeti OVDJE.

Rezultati 13. kola

Torcida - Olmissum 1:4

Square - Osijek 3:2

Vrgorac - Universitas 5:1

Crnica - Pula 4:2

Dinamo - Novo vrijeme 3:0

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.