G2 ESPORTS UZEO PRVI CS:GO TURNIR SEZONE Francuski supertim se vratio

 FOTO: Adela Sznajder/DHMM17/Flickr

Nakon pet dana natjecanja dobili smo pobjednika na DreamHack Mastersu u Malmöu! G2 Esports je u finalu bez problema s 2:0 savladao danski North i uzeo prvi veliki turnir u novoj CS:GO sezoni kao i 100 tisuća dolara. Sjajno je to otvaranje sezone za francuski tim od kojeg se puno očekuje.

>> TOP 4 NA DREAMHACK MASTERSU BEZ GLAVNIH FAVORITA Ispali Astralis i SK Gaming

>>Fnatic i FaZe bez plasmana u najboljih osam na DreamHack Mastersu
 
DreamHack Masters bio je pun iznenađenja. Prije početka turnira mnogi su na postolju vidjeli Astralis ili SK Gaming. Međutim, oba tima su ispala u četvrtfinalu. G2 Esports jedan je od timova koji nije mijenjao svoju postavu proteklih mjeseci, a to se pokazalo kao odlična odluka.
 
U svojoj skupini porazili su EnVyUs i Immortalse, da bi u nevjerojatno napetoj seriji potom izbacili brazilski SK Gaming. U polufinalu su s 2:0 potpuno nadigrali švedski tim Ninjas in Pyjamas koji je igrao pred domaćom publikom, da bi u finalu to ponovili i protiv danskog Northa. 
 
 
Nakon dugo vremena vidjeli smo odličnog Richarda "shoxa" Papillona, igrača s nevjerojatnim znanjem i vještinama koji u posljednje vrijeme nije dolazio do izražaja. Kenny "kennyS" Schrub ponovo izgleda kao jedan od najboljih AWP igrača na svijetu što potvrđuje i nagrada za MVP-a od strane portala hltv.org, a i ostatak tima je ponovo bio na razini. Pogotovo Dan "apEX" Madesclaire, koji je u ključnim trenutcima vukao čitavi tim. 
 
 
Nedjelja 3. rujna dugo će se pamtiti u organizaciji G2 Esports. Naime, praktički u isto vrijeme njihov je League of Legends tim za koji igra naš Luka "PerkZ" Perković, osvojio europsko League of Legends prvenstvo po četvrti put čime su postavili novi rekord. U kratkom vremenu G2 Esports se etablirao kao jedna od najvećih esport organizacija na svijetu. 
 

>>> Esport je jedan od najvećih globalnih fenomena današnjice. Nema relevantnog medija na svijetu koji ne izvještavaju o najvažnijim događanjima u esport industriji, a neke od najvećih globalnih kompanija ulažu stotine milijuna dolara kako bi na vrijeme ugrabile dio ovog brzorastućeg tržišta. Na Index Sportu pratite najnovije vijesti iz esporta, intervjue s najboljim profesionalnim gejmerima i uživajte u video klipovima i mečevima.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.