Gabrić debitira protiv Želje u Sarajevu: "Vratio sam se, živote"

HAJDUKOVCI su u Sarajevu gdje će u prijateljskoj utakmici obilježiti devedeset godina Željezničara. Bit će to "uzvrat" od prije godinu dana kad je Željo na Poljudu gostovao za 99 godina splitskoga kluba.

Za Hajduk će to, osim pripreme za nastavak prvenstva i pokušaj hvatanja minus sedam, biti utakmica u kojoj će debitirati Drago Gabrić.

"Došli smo odigrati utakmicu nakon koje će gledatelji otići zadovoljni kući. Sastaju se dvije ekipe koje znaju igrati nogomet i siguran sam da ćemo napraviti jedan istinski spektakl, pravi praznik nogometa. Sutrašnju utakmicu želimo iskoristiti i kako bi korigirali pojedine stvari u kojima smo griješili, ali i isprobali neke nove varijante", rekao je trener Hajduka Krasimir Balakov, prenosi SCSport.

Drago Gabrić je nakon što je preživio tešku prometnu nesreću na ruci istetovirao stihove sarajevskog pjevača Kamala Montena. "Vratio sam se, živote", piše na ruci bivšeg Hajdučkog srca.


"Istetovirao sam te stihove na ruci i raduje me što ću prve minute nakon nesreće odigrati baš u Sarajevu", kaže Gabrić.

Prvi vratar Hajduka bit će Dante Stipica obzirom da su Danijel Subašić i Lovre Kalinić s reprezentacijama.

"Drago mi je da sam dobio šansu. Nema treme, osim one pozitivne i velika mi je čast braniti. Potrudit ću se da protiv Željezničara ostanem nesavladan", kaže Stipica.

Susret je na rasporedu danas u 18:30 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.