Gallas ostaje u Londonu, adresa - White Hart Lane?

Foto: AFP

MENADŽER Tottenhama Harry Redknapp potvrdio je interes za francuskim 32-godišnjim nogometašem Williamom Gallasom, koji trenutno ima status slobodnog igrača.

Posljednje četiri godine Gallas je branio boje Arsenala, a u lipnju mu je istekao ugovor s Topnicima. Tijekom ljetnog prijelaznog roka činilo se najizglednijim da će Gallas završiti u Juventusu, no sada bi se moglo dogoditi da se priključi hrvatskom trojcu u redovima Tottenhama, Luki Modriću, Vedranu Ćorluki i Niki Kranjčaru.

"Sviđa mi se Gallas i mislim da bi to bio sjajan posao. Moguće je da završi kod nas jer uopće nije pohlepan. On je jako dobar igrač i bio bi kvalitetan za nas. Iskusan je igrač koji je osvajao trofeje s Chelseajem", komentirao je Redknapp uoči starta nove sezone engleskog Premiershipa.

Ukoliko Gallas zaista zaigra za Tottenham, bit će to treći londonski klub čije će boje braniti nakon Chelseaja i Arsenala.

"To nije nikakav problem. Ako dođe i igra loše, onda će ga publika "ubiti". Ali ako dođe i igra sjajno, onda će ga obožavati. Nogomet je takav."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.