Garay iz Reala prešao u Benficu, Arsenal odbio Unitedovu ponudu za Nasrija

NOGOMETAŠ Real Madrida Ezequiel Garay potpisao je četverogodišnji ugovor s portugalskom Benficom, prenosi menadžer Argentinca Ricardo Schlieper.

Garay, koji trenutno nastupa za Argentinu na Copa Americi, trebao bi upotpuniti mjesto Davida Luiza koji je u zimskom prijelaznom roku prešao u redove londonskog Chelseaja. Garay je u Real Madrid stigao 2008. godine te se nije uspio nametnuti prvom sastavu odigravši svega 25 utakmica za "kraljevski klub".

"Garay će od iduće sezone nastupati za Benficu. Sve je dogovoreno, potpisao je četverogodišnji ugovor", rekao je njegov menadžer.

"Uvijek je želio doći u Benficu. Smatra da je to veliki klub, koji igra u atraktivnoj ligi, te u kojem igra dosta njegovih sunarodnjaka što će mu uvelike olakšati prilagodbu. No, najvažnije od svega dobivati će veću minutažu što mu je u Realu jako nedostajalo", zaključio je Schlieper.

Španjolski izvori nagađaju da će Benfica platiti Realu 5.5 milijuna eura za otkup polovice Garayjeva ugovora.

Arsenal odbio ponudu Uniteda od 22 milijuna eura

Engleski dnevnik The Guardian piše kako je Arsenal odbio početnu ponudu Manchester Uniteda za transferom francuskog nogometnog reprezentativca Samira Nasrija (24)...

Riječ je o ponudi "teškoj" 22 milijuna eura za igrača koji ulazi u posljednju godinu ugovora s "topnicima".

Iza francuskog playmakera je sezona u kojoj je zabio deset golova u 30 premierligaških susreta, a izuzev Manchester Uniteda, za njegovim su dovođenjem interes pokazali Chelsea, Manchester City i Inter.

Otkako je stigao na Emirates iz Marseillea 2008. godine Nasri je za "topnike" odigrao 124 utakmice i zabio 24 gola. Guardian nagađa da bi Arsenal mogao Nasrija pustiti za cijenu od 28 milijuna eura, pa se očekuje nova serija ponuda od najbogatijih svjetskih klubova.

Malaga sprema 35 milijuna eura za Sneijdera?

Prema Sky Sportu24, Malaga, koju su preuzeli katarski bogataši, sprema ponuditi 35 miljuna eura za Interovog nogometaša, Nizozemca Wesleya Sneijdera...

Manchester United bio je dosad jedini klub koji se spominjao kada je u pitanju budućnost Sneijdera, koji je imao lošiju sezonu u milanskom Interu. No, navodno se sada u utrku za njega uključila i bogata Malaga.

Sky Sport24 navodi da bi se u restoranu koji je smješten nekoliko kilometara izvan Malage ovog tjedna trebali sastati čelnici Malage i menadžer Nizozemca kako bi razgovarali o eventualnom transferu. Činjenica koja ide u prilog ovim nagađanjima je ta da je novi trener Intera Gasperini ranije ovog tjedna izjavio da bi Sneijder mogao napustiti redove "nerazzurra" ovog ljeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.