Trener Aston Ville nakon debakla: Najteži poraz u karijeri, Carragher: Vi ste sramota

Foto: Guliver Images/Getty Images

LIVERPOOL je deklasirao Aston Villu 6:0 u Birminghamu, gdje su redom pogađali Daniel Sturridge, James Milner, Emre Can, Divock Origi, Nathaniel Clyne i Kolo Toure, za najveću pobjedu Jurgena Kloppa otkad je stigao na klupi "Redsa".

"Momčad je odigrala jednu odličnu utakmicu. No, ovo nije dan kada ćemo pjevati pjesme, jer imamo iznimno poštovanje spram Aston Ville. To je veliki klub koji trenutno prolazi kroz težak period", rekao je Klopp, a njegov kolega na drugoj strani Remi Garde bespomoćno je konstatirao...

"Osjećam se poniženo, baš kao i moji igrači. Ovo je veoma, veoma bolno. Doživio sam najteži poraz u svojoj trenerskoj karijeri", priznao je francuski stručnjak.

Težak poraz prvaka Europe iz 1982. godine prokomentirala je u studiju "Sky Sporta" legenda Liverpoola Jamie Carragher...

"Sve smo vidjeli. Da je Villa najlošija momčad u ligi to svi znamo. No, pristup njenih igrača je doista sramotan i to je momčad kojoj je mjesto u Championshipu. Tu nema borbe, ne postoji taktična svijest, ne postoji ništa", ističe Carragher.
 


Aston Villa 0 - 6 Liverpool FULL Time All Goals... by goals5

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.