Gareth Barry propušta Svjetsko prvenstvo?

VEZNI nogometaš Manchester Cityja i engleske reprezentacije, 29-godišnji Gareth Barry, mogao bi propustiti nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici zbog ozljede gležnja.

Riječ je o ozljedi zadobivenoj u premijerligaškom ogledu protiv Tottenhama u srijedu (poraz Cityja 1:0) koja će ga udaljiti s travnjaka između tri i četiri tjedna.

"Gareth je fantastičan momak i fantastičan igrač. Nadam se da će zaigrati na Svjetskom prvenstvu, ali Fabio Capello (engleski izbornik) i liječnički tim reprezentacije moraju odlučiti. I dalje ne znam koliko je točno ozljeda teška, ali pretpostavljam da će pauzirati do četiri tjedna. Zaslužuje igrati na Svjetskom prvenstvu i nadam se da će u tome i uspjeti", rekao je menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini.

Capello će imenovati svoj prošireni popis kandidata za Mundijal (njih 30) do 11. svibnja, a svoj konačan popis od 23 putnika mora definirati do 1. lipnja.

Barry će sada definitivo propustiti pripremne utakmice koje Engleska igra s Meksikom (24. svibnja) i Japanom (30. svibnja), kao i visinske pripreme u Austriji.

Engleska se na Svjetskom prvenstvu nalazi u skupini C, a prvu utakmicu igra protiv SAD-a 12. lipnja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.