LIGE PETICE

Gazzetta i Marca: Može li itko zaustaviti letećeg ljudoždera? Brutalan je

Foto: REUTERS/Massimo Pinca

ČUDESNI gol letećeg Cristiana Ronalda protiv Crotonea inspirirao je najčitanije talijanske i španjolske novine da se natječu u pohvalama napadaču Juventusa.

> Air Ronaldo je zabio jedan od najspektakularnijih golova karijere. Pogledajte ga

Gazzetta dello Sport mu se divi: "Ronaldo je otišao u nebo nevjerojatnim skokom i onda spektakularno zabio. Leteći kanibal je proždro još jednu žrtvu" te ističe: "Ronaldo nije zabio u čak pet zadnjih utakmica, ali onda se u svom velikom stilu vratio u golgetersku formu. Za samo osam minuta postigao je dva gola, od kojih je drugi nestvaran."

Isti izvor piše: "Nezasitnom Ronaldu ovo je već sedma prvenstvena utakmica na kojoj je zabio više od jednog gola i po tome je rekorder liga Petice." Gazzetta dodaje da je Ronaldo s dva gola u ovoj utakmici došao do ukupno 18 golova u Serie A i tako na tablici strijelaca uzeo prvo mjesto od Romelua Lukakua. To je napravio tako da je zabio protiv svih 18 klubova s kojima je igrao u ligi. Nije loše za 36-godišnjaka koji je igrao 614 od posljednjih 630 minuta, odnosno 20 od 21 utakmice."

Marca pod naslovom "Leteći Cristiano Ronaldo. Može li itko zaustaviti tog nebeskog skakača?" piše: "Zabio je dva gola i tako postao najbolji strijelac Serie A, ali njegov drugi zgoditak je priča za sebe. Brutalnim skokom nadvisio je sve suparničke braniče i zakucao glavom."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.