ATP UMAG

Gejming ludnica na ATP-u u Umagu: Poletite uz VR na elektronskom poligonu

Foto: Index

OSIM u vrhunskom tenisu, sjajnom party programu i gourmet ponudi, svi posjetitelji Plava Laguna Croatia Opena Umag imat će priliku uživati i u svojim omiljenim videoigrama. Naime, od 13. do 15. srpnja Social Arena ugostit će gaming corner i gaming turnir pod vodstvom Good Game Globala.

"Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti svijet elektronskog natjecanja u računalnim igrama na platformi koja okuplja najbolje tenisače svijeta - umaškom ATP turniru. Fizički i elektronski sportovi su po mnogočemu različiti, no spaja ih natjecateljski žar, želja za pobjedom i najboljim mogućim rezultatima natjecatelja. Upravo iz tog razloga tenisačima i posjetiteljima Plava Laguna Croatia Open Umag turnira želimo dočarati svijet esporta i omogućiti im jedinstveni doživljaj elektronske zabave u trenucima odmora i relaksacije između mečeva. Pripremamo pravi elektronski poligon i ovim putem pozivam sve da posjete ovogodišnji, rođendanski 30. turnir kako bi osjetili novu dozu elektronske zabave i natjecanja", izjavio je Nikola Stolnik, CEO Good Game Global-a.

Svi ljubitelji VR-a moći će isprobati ovu tehnologiju kroz igru Beat Saber, najpopularniju VR igru 2018. i 2019. godine. Beat Saber će se zaigrati pomoću HTC Vive VR headseta, a pobjednik natjecanja dobit će popularni VR headset s potpisom Gorana Ivaniševića. Fanovi jedne od najpopularnijih battle royale igara današnjice Apex Legendsa moći će odmjeriti snage s drugim igračima pomoću tri Acer Predator računala. Igrač s najvišim damage rezultatom na kraju svakog dana osvojit će zanimljive nagrade s potpisom Plava Laguna Croatia Open Umag, a na natjecanje se mogu prijaviti svi zainteresirani.

Nešto stariji posjetitelji zasigurno će uživati u Retro zoni gdje će se moći vratiti u djetinjstvo kroz igranje na popularnim Nintendo i PlayStation konzolama, a na raspolaganju će im biti SNES i PS1 s najpopularnijim igrama iz 80-ih i 90-ih godina. Ono što će zasigurno oduševiti sve posjetitelje bit će mogućnost da prvi put u Hrvatskoj isprobaju simulator letenja i zmajarenja u kojem će uz pomoć VR sustava HTC Vive i potpornog sustava imati priliku doživjeti uzbudljiv osjećaj letenja. Sustav se pokazao izrazito zanimljivim na posljednjem Good Game Global natjecanju, a zasigurno će privući i brojne zainteresirane na ovogodišnjem ATP-u u Umagu.

U nedjelju, 14. srpnja, igrat će još jedan poseban turnir prigodnog imena – ATP Mario Kart Championship, koji će se igrati na Nintendo Switch konzoli, a svoje vještine u ovoj popularnoj igri, koja se od 1992. godine, prodala se u više od 135 milijuna primjeraka, isprobat će ovogodišnji tenisači. Svi fanovi moći će pratiti svoje favorite putem livestreama na YouTube kanalu Good Game Globala. Jubilarni, 30. rođendan, Umag će proslaviti kako i priliči ovakvom slavljeniku, uz brojna popratna događanja koja će zadovoljiti svačiji ukus.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.