Giggs: Barca nas je učinila smiješnima

I LEGENDARNI Ryan Giggs priznaje kako je Barcelona potpuno izbezumila njihove redove.

"Razočarani smo rezultatom i našom igrom. Jednostavno se nismo pojavili na utakmici. Oni su igrali sjajno, mi zaista nismo", rekao je Manchesterov veznjak koji je sinoć gurnut u vatru od prve minute.

Njegova momčad igrala je desetak minuta, a kasnije je postojala samo Barca.

"Utakmicu smo počeli jako dobro i to je bio naš cilj. Željeli smo ih pritisnuti od početka i stvoriti nekoliko prilika", dodao je Giggs.

Velški veteran ipak smatra da je sve moglo otići i na njihovu stranu da su oni prvi došli do gola. Kasnije je, prema njegovim riječima, Barca uzela kontrolu i bilo ih je nemoguće zaustaviti.

"Smatram kada se radi o ove dvije momčadi da je u velikoj prednosti onaj koji prvi povede. Ovaj put su oni poveli, sakrili su nam loptu i nažalost pobijedili."

"Nismo pretplaćeni na pobjedu"

Ključan je, prema Giggsu, bio posjed lopte...

"Na momente smo izgledali smiješno jer nismo mogli doći u posjed lopte. Tada bi u očajničkim pokušajima potpuno gubili formaciju."

Na koncu je legendarni nogometaš izrazio nadu da će sljedeće godine biti bolje.

"Nismo pretplaćeni na pobjedu u svakom natjecanju. Titula se treba zaslužiti. Razočaranje je ponekad dobra stvar jer se iz njega vratiš bolji i jači. Mislim da ćemo i mi to napraviti sljedeće godine."

M.P.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.