GM Grizzliesa: Kazna Morantu je prikladna

Foto: EPA-EFE

GENERALNI menadžer Memphis Grizzliesa Zach Kleiman smatra kako je suspenzija Ja Moranta od 25 utakmica "prikladna" dodajući kako će 23-godišnji playmaker morati dokazati promjenu ponašanja. Kleiman je prvi dužnosnik Grizzliesa koji je javno govorio o Morantovoj suspenziji nakon što je u dva navrata mahao pištoljem, a sve je objavio na društvenim mrežama.

Morant je prvi put suspendiran u ožujku na osam utakmica zbog isticanja vatrenog oružja na društvenim mrežama u noćnom klubu. To ga nije opametilo, pa je uslijedio novi incident, opet se Ja "zaigrao" s pištoljem nakon čega ga je NBA liga odlučila kazniti na 25 utakmica neigranja u sezoni 23./24.

"Razočarani smo ponašanjem koje je pokazao"

Morant nema pravo sudjelovati u bilo kojoj javnoj ligi ili klupskim aktivnostima, uključujući predsezonske utakmice, tijekom trajanja suspenzije. Morant se ispričao rekavši kako radi na svom "mentalnom zdravlju i donošenju odluka" kako bi dokazao da je "bolji čovjek od onoga što je pokazao."

"Sigurno smo razočarani ponašanjem koje je pokazao," rekao je Kleiman dodavši kako je najnoviji incident dio obrasca Morantova "problematičnog ponašanja". "Nije me briga za riječi. Lako je reći prave stvari. Koje je korake spreman poduzeti, on to mora dokazati", istaknuo je Kleiman. Dvostruki All-Star tijekom prošle sezone je imao prosjek od 26.2 koša, 5.9 skokova i 8.1 asistencije u 61 utakmici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.