KVALIFIKACIJE ZA SP

Goran Dragić odigrao posljednju utakmicu u Sloveniji, pogledajte oproštaj

Foto: Screenshot

SLOVENSKA košarkaška reprezentacija je u rasprodanim Stožicama uvjerljivo pobijedila Hrvatsku 97:69 i plasirala se u nastavak kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Uz Luku Dončića, koji je imao 21 koš, 10 asistencija i osam skokova, slovenski junak u pobjedi protiv Hrvatske bio je i Goran Dragić s 19 poena u samo 22 odigrane minute. Utakmica je bila vjerojatno njegova posljednja pred domaćom publikom, a završio ju je na rukama suigrača uz pljesak u dvorani.

Dragić je u izjavi nakon utakmice bio emotivan: "Rekao sam si da neću plakati. Mislim da je ovo bila moja zadnja domaća utakmica. Sve ove godine davao sam sve od sebe, slovenski grb značio mi je najviše na svijetu. Hvala vam što ste me podržavali cijelo vrijeme, to ću pamtiti do kraja života. Predvođeni Lukom idemo po europsko zlato", obećao je publici u Ljubljani.

"Odigrali smo nevjerojatnu prvu četvrtinu i stigli do iznimno važne pobjede u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Znali smo da neće biti lako, Hrvatska ima jake pojedince, ali očito smo mi bili bolje pripremljeni i iznimno motivirani. Publika je odradila svoj dio posla", dodao je u osvrtu na utakmicu protiv Hrvatske 36-godišnji NBA veteran i zaključio:

"Bilo je fantastično. Kemija je na visokoj razini, a to moramo iskoristiti i za pobjedu u Švedskoj. Onda ćemo vidjeti kako dalje. Europsko prvenstvo? Ići ću, ako ne drugačije, a onda kao gledatelj."

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ OVACIJE ZA DRAGIĆA

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.