Gorica će kazniti Maloču zbog izjave o Hajduku

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL, Screenshot: HRT

HNK GORICA će kazniti svojeg braniča Marija Maloču (34) zbog izjave o Hajduku. "Moje mišljenje je da će Hajduk biti prvak, ja sam navijač pa nisam realan, nema mi tko što zamjeriti. Moja je jedina želja da Hajduk bude prvak", rekao je Maloča u razgovoru za HRT.

Odgovorio je i na novinarsko pitanje zamjeraju li mu taj stav u Gorici: "Mislim da sam sve pokazao kada sam s Goricom pobijedio Hajduk. Svaku utakmicu želim pobijediti, ali kad završi utakmica, ja sam najveći navijač Hajduka. Nema mi tko što zamjeriti."

Kako doznajemo, Maloča će biti kažnjen sukladno disciplinskom pravilniku kluba, ali sigurno se neće raditi o suspenziji, već o financijskoj kazni. Što se odnosa Gorice i medija tiče, sve izjave djelatnika Gorice klub će ubuduće autorizirati.

MALOČA O HAJDUKU

Iako je sada igrač Gorice, bivši kapetan Hajduka Mario Maloča ima samo jednu želju za ovu sezonu ⚽👇

Objavljuje HRT Sport u Ponedjeljak, 6. studenoga 2023.

Iako je sada igrač Gorice, bivši kapetan Hajduka Mario Maloča ima samo jednu želju za ovu sezonu ⚽👇

Objavljuje HRT Sport u Ponedjeljak, 6. studenoga 2023.

Maloča kao branič Gorice dobio pljesak Torcide

Podsjetimo, Maloča se ljetos vratio u SuperSport HNL nakon osam godina u inozemstvu, gdje je nastupao za poljsku Lechiju i Greuther Fürth. Rođeni Zagrepčanin i dijete Dinama prije toga bio je član prve momčadi Hajduka od 2008. do 2015. godine, prema podacima Transfermarkta. U Hajduk je došao kao 19-godišnjak iz Kamen Ingrada. Bio je kapetan splitskog kluba, odigrao 207 utakmica i osvojio dva Hrvatska kupa. 

Maloča je jedan od najboljih igrača Gorice ove sezone. Momčad se nalazi na četvrtom mjestu s 22 boda, pet manje od vodećeg dvojca Rijeke i Hajduka. Iskusni branič upisao je 13 nastupa, a jedan od njih bio je sredinom rujna, kad je s Goricom u Velikoj Gorici pobijedio Hajduk 2:1 u osmom kolu hrvatskog prvenstva.

Maloča je nakon te utakmice jedini dobio pljesak Torcide iako nije igrač Hajduka. Nakon utakmice na Instagramu je objavio svoju fotografiju ispred navijača Hajduka te napisao: "Hvala, Torcida."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.