Gorica odbila nekoliko ponuda za hit igrača HNL-a: "Tražimo tri milijuna eura"

Foto: PIXSELL

HRVATSKI prvoligaš Gorica je pravi hit HNL-a. Momčad koja je u Prvoj ligi debitirala prošle sezone i skoro se plasirala u Europu prava je prijetnja najvećim hrvatskim klubovima.

Rijeka je od Gorice izgubila posljednje četiri utakmice, a Hajduk i Osijek su također padali od nje.

Gorica ima odlične igrače za koje se zanimaju mnogi europski klubovi iz najjačih liga, a jedna od glavnih meta je 21-godišnji reprezentativac Ugande Farouk Miya. 

Kako smo doznali od predsjednika Gorice Nenada Črnka, odbijeno je nekoliko ponuda za Miyu, jer nisu bila prihvatljive, a sutra bi u Veliku Goricu trebali stići predstavnici turskog kluba.

"Za Miyu pitaju mnogi i šalju ponude. No Gorici nije potrebno da prodaje igrače, važniji nam je rezultat. Ako dobijemo baš pravu ponudu, a to je tri milijuna eura, onda bi ga pustili. Istina, Miya vrijedi malo manje, ali ta ponuda bi nas zadovoljila. No ako nitko ne ponudi toliko, Miya će ostati sigurno do zime u Gorici. Neću govoriti o kojem se klubu radi jer su zainteresirana dva turska prvoligaša", rekao nam je Nenad Črnko pa nastavio:

"Gorici je cilj što bolji rezultat u HNL-u, okrećemo se utakmici s Hajdukom u nedjelju, a dalje ćemo vidjeti što i kako."

Ako Miya ode za tri milijuna eura, srušit će se rekordni izlazni transfer kluba. Rekord drži Atiemwen koji je prošle sezone potpisao za Dinamo u transferu vrijednom 2,65 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.