hnl

Gračan: Da je ranije postojao VAR, Rijeka bi bila prvak i 1984. i 1999. godine

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

BIVŠI izbornik hrvatske mlade reprezentacije Nenad Gračan izjavio je da bi Rijeka osvojila dvije titule prvaka Hrvatske da je u to vrijeme postojao VAR.

Gračan je u Rijeci proveo najveći dio karijere, a smatra da je na Kantridu trofej prvaka države trebao ići dva puta - 1984. i 1999. godine.

"Rijeka bi bila prvak i 1999. godine te pogodak Hasančića ne bi bio poništen, a da je bilo VAR-a, Rijeka bi bila prvak i 1984. godine, umjesto čega smo podijelili drugo mjesto s Partizanom i Željezničarom, s dva boda manje od Crvene zvezde. Da ne govorim o onoj utakmici u Madridu protiv Reala kada su nam isključena trojica igrača. VAR je bez obzira na sve priče antibiotik HNL-a, sve će biti poštenije jer se kod nas traži i gusjenica u kupusu", kazao je u intervjuu za Sportske novosti.

Gračan danas Rijeku vidi kao vrlo kvalitetnu momčad.

"Kvalitetna momčad s novim trenerom Rožmanom kojemu treba dati vremena. On ima svoje ideje i radi, a Rijeka je sada već konstanta u našem nogometu", dodao je.

Podsjetimo, Rijeka je dosad samo jednom osvojila naslov prvaka Hrvatske i to u sezoni 2016./17. kad je na klupi bio Matjaž Kek.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.