Graz u šoku: Ovo je propast, san 99ersa umro je u Zagrebu



AUSTRIJANCI su zgroženi ispadanjem Graz 99ersa iz EBEL lige porazom u Ledenoj dvorani Doma sportova.

> "Dovedite nam Penguinse": Osam tisuća ljudi odvelo Medveščak do polufinala!

> Tijek utakmice

> Sator: Nismo se željeli vraćati u Graz, bili smo bolji u svim segmentima

> Graz u šoku: Ovo je propast, san 99ersa umro je u Zagrebu

Vrlo gorko, san je umro u Zagrebu, započinje tekst o utakmici Medveščaka i Graza dnevnik Kleine Zeitung. Nitko od navijača Graza na početku serije nije ni sanjao takav epilog, pogotovo nakon što su favorizirani Austrijanci poveli 2:0. Velikim preokretom, s četiri uzastopne pobjede Medveščak je šokirao najbolju momčad lige, što navijači smatrjau nedopustivim.

Još prije utakmice poručivali su da je najbolje raspustiti klub ako se izgubi od tamo nekog Zagreba. Na forumu Zeitunga redaju se uvrede na račun momčadi i trenera, te vlada jedinstveni stav da je Graz podbacio kao nikada. U izvještaju novinar prenosi atmosferu u Domu sportova i piše kako je Graz igrao pravi hokej jedva tri minute.

Ostali austrijski mediji ispadanje Graza vide kao propast velikih razmjera, te dodaju kako će se tek vidjeti koje će posljedice imati zagrebački poraz. Momčad je trenutno šokirana, kao i navijači. Austrijanci pišu da im se dan nakon poraza neće biti lako probuditi hladne glave, vjeruju da će se tek tada početi ocrtavati posljedice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.