Grci: Petković je odbio Dinamo. Želi ga AEK

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

NAPADAČ Dinama i hrvatske reprezentacije Bruno Petković želja je grčkog kluba AEK-a, piše grčki medij Sport24. Prema njihovim informacijama, Petković je profil igrača koji savršeno odgovara treneru Matiasu Almeidi, koji ga iznimno cijeni zbog dobrih igara u Dinamu, pogotovo u europskim utakmicama. Almeida se navodno divi Petkovićevim tehničkim sposobnostima te mogućnosti da podjednako dobro sudjeluje u izgradnji akcije i u završnici.

Grci tvrde i da je Petković otvoren za dolazak u atenski klub te da je odbio produljiti ugovor s Dinamom. AEK navodno ima jako dobre šanse dovesti ga. Petković igra za Dinamo od 2018. godine te je kapetan ako ne igra Arijan Ademi. U Zagrebu igra najbolji i najkonstantniji nogomet u karijeri.

Igrao je za brojne talijanske klubove poput Bologne, Verone, Catanije, Trapanija, Virtusa i Reggiane. Prošle je sezone s Dinamom igrao Konferencijsku ligu, u kojoj je dogurao do četvrtfinala. Zabio je 18 golova uz devet asistencija u Dinamovom pohodu na dvostruku krunu u hrvatskom nogometu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.