GUARDIOLA DOBIO 700 MILIJUNA EURA ZA LJETNI ŠOPING Ova šestorka mu je na popisu

Foto: Getty Images/Guliver Image

NAJBOLJI lijek za ispadanje Cityja iz Lige prvaka već u četvrtfinalu, te debakl s trećeligašem Wiganom u FA Kupu, nalazi se u neograničeno dubokom novčaniku gazde Mansoura bin Zayeda bin Sultana bin Zayeda bin Khalife Al Nahyana, kojeg prijatelji zovu Šeik Mansour.

Manchester City ipak nije uspio u naumu da ove sezone osvoji četverostruku krunu, koja se na kraju stanjila na duplu. Ranije uzetom Liga kupu, najvjerojatnije idućeg vikenda, pridružit će i pehar osvajača Premier League.
 
Kako bi sljedeće sezone bio još trofejniji, Cityjev trener Pep Guardiola prije nekoliko dana javno je zatražio dodatna sredstva za pojačanja. I to nakon što je za manje od dvije godine u City doveo 12 igrača plaćenih preko pola milijarde eura. 
 
"Danas najbolji igrači puno koštaju. Trebamo novac za kupnju i igranje na visokoj razini cijele sezone. Možda smo u posljednje dvije sezone potrošili puno, ali u posljednjih pet ili deset godina puno drugih momčadi trošilo je još više", objasnio je Guardiola.
 
Prema pisanju španjolskih i engleskih medija, iz Emirata su odmah uslišene želje obožavanog trenerskog karizmatika. I to kako. Guardiola će ovog ljeta dobiti nevjerojatni budžet od čak 700 milijuna eura za odštete i plaće pojačanja.
 
Pep je dakako čovjek s planom i već zna na koga će potrošiti navedeno bogatstvo. Na popisu mu je šest igrača:
 
Veznjaci Jorginho iz Napolija, Julian Weigl (Borussia Dortmund) i Eder Militao (Sao Paulo). Zatim krila Thomas Lemar (Monaco) i Riyad Mahrez (Leicester), te Leon Bailey (Bayer Leverkusen), također krilo, ali može igrati i kao napadač.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.