Guardiola: Ovo što nam rade je previše. Iskreno...

Foto: Profimedia

PEP GUARDIOLA, menadžer Manchester Cityja, pohvalio je svoje igrače nakon pobjede nad Bournemouthom, nazivajući ih "supermenima", dok nastavljaju lov na četvrti uzastopni naslov prvaka Engleske. Gol Phila Fodena bio je dovoljan za tijesnu pobjedu od 1:0, čime je City stigao na jedan bod iza vodećeg Liverpoola.

Guardiola je pohvalio igrače što su uspjeli pronaći način za pobjedu nakon što su igrali u srijedu protiv Brentforda. "Obožavam svoje igrače - oni su supermani", rekao je Guardiola za Sky Sports.

"Oni su sjajni. Mi već puno godina igramo svaka tri dana, a rivali su imali sedam dana pripreme za utakmicu. Mi uvijek imamo manje. Tražimo previše od naših igrača, ali oni odgovaraju. Znam da ljudi kažu 'oni zarađuju puno novca', ali ovo što se radi s rasporedom je previše. Iskreno. Moramo ići dalje i svaki put me iznenadi kako smo još uvijek tu. Oni imaju nevjerojatan karakter i tako su natjecateljski nastrojeni - čak i kad su umorni, daju dodatno. Naši navijači moraju biti jako ponosni na ove momke."