LIGA PRVAKA

Guardioli i Cityju se gomilaju problemi, a Liverpool i Dinamo sanjaju priliku

Foto: EPA

IZ Manchestera su danas stigle dobre vijesti za Dinamo uoči njihova gostovanja na Etihadu protiv Cityja u 2. kolu Lige prvaka. Naime, nakon što je Pep Guardiola do kraja godine ostao bez Aymerica Laportea, sada se ozlijedio i John Stones.

Cityju je tako među seniorima od stopera ostao samo Nicolas Otamendi, a Guardiola je objasnio koji će igrači uskočiti kako bi City pokušao prebroditi ovu krizu i spriječiti Liverpool da im dodatno pobjegne u prvenstvu. Podsjetimo, već sad im bježe pet bodova, a u nastavku sezone sve će momčadi, pa tako i Dinamo, pokušati izvući najviše iz njihovih problema. 

"Velik je izazov igrati sa samo jednim centralnim braničem, ali ja vjerujem u nešto što ljudi i ne znaju da mi imamo. Momčadski duh i odlučnost da ove probleme ispravimo u najkraćem mogućem roku. Stoperske pozicije će uz Otamendija držati Eric Garcija i Taylor Bellis". 

Garcia i Harwood-Bellis su tinejdžeri i proizvodi omladinske škole pa je upitno koliko su spremni za najveću pozornicu, a City već sutra gostuje kod ukrajinskog Šahtara na otvaranju Lige prvaka i jedan od njih dvojice će sigurno startati. Osim ako se Guardiola ne odluči riskirati s Fernandinhom na za njega neprirodnoj poziciji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.