Gvardiol: Nemam ja što pričati Vuškoviću, on sve zna

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

JOŠKO GVARDIOL (21), jedan od najcjenjenijih braniča na svijetu, koji bi uskoro transferom iz Leipziga u nekog od velikana trebao postati i najskuplji, na konferenciji za medije reprezentacije Hrvatske u Splitu dobio je pitanje o lokalnom mladom stoperskom heroju.

Luka Vušković je tek napunio 16, a već je postao prvotimac Hajduka. Žele ga Manchester City i PSG, a čini se da će postati i najskuplji transfer Hajduka. Gvardiol je ovako komentirao uspon mlađeg od braće Vuškovića:

"Vidio sam ga, drago mi je da se tako razvija. Nadam se da će se razviti u vrhunskog stopera, ima sve da postane jedan od najboljih. Na njemu je da radi. Ima brata koji je napravio velike stvari. Ja mu ne trebam puno pričati, on sve zna. Bilo bi mi drago da jednog dana zaigramo zajedno."

Gvardiola želi City

Podsjetimo, za Gvardiola su pokazali interes brojni velikani, poput Cityja, Liverpoola, Chelseaja i Reala, a Leipzig ne želi ni početi pregovore ako potencijalni kupac nije spreman izdvojiti između 100 i 120 milijuna eura. 

"Klub nije zainteresiran za moju prodaju ovog ljeta, pričati o ičemu drugome nema smisla. Najbitnije je završiti ovu sezonu u Leipzigu na najbolji mogući način. Guardioli sam u Ligi prvaka pružio ruku i čestitao na prolasku. Guardiola, veliki trener, dobacio mi je nekoliko riječi, ali zadržat ću ih za sebe'', rekao je Gvardiol

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.