Hajduk i Nurnberg u borbi za mađarskog veznjaka Daniela Bodea



PREMA pisanju mađarskih medija za usluge veznjaka drugoplasiranog kluba mađarske lige Daniela Bodea zainteresirani su splitski Hajduk i Nurnberg.

24-godišnji Bode karijeru je započeo u Paksiju, gdje igra od 2005. godine. Skupio je 123 ligaška nastupa, a zabio je i 26 golova. Posebno impresivan bio je prošle sezone kada je u 24 nastupa upisao 15 golova i pet asistencija. Prema Transfermarktu vrijedi pola milijuna eura.

Bode je po vokaciji ofenzivni vezni, a imponira stasom. Sa svojih 190 centimetara visine vrlo je dobar tehničar i Hajduku bi nedvojbeno predstavljao pojačanje. Sam igrač otkrio je interes dvaju klubova.

"Imponira me što se o meni raspituju Hajduk i Nurnberg, radi se o velikim klubovima. Hajduk je vrlo popularan u Hrvatskoj, ima veliki broj vatrenih navijača, a kako čujem na Poljudu okupljaju veliku momčad", rekao je Bode.


"S druge strane je Bundesliga, a nema sumnje da pamet uvijek kaže kako je bolje u Bundesligu. Bio bi to korak naprijed nesumnjivo, jer i druga liga je jača od hrvatske ili mađarske prve lige", dodao je.

Igračev menadžer Radovan Stijačić ništa nije želio otkriti.

"U ovom trenutku vam ne mogu ništa reći o tome, niti potvrditi niti demantirati, ali nadam se da ću to uskoro moći", rekao je Stijačić za Index.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.