HAJDUK

Počele pripreme u Hajduku. Kepčija: Teško se to može nazvati pripremama

Foto: HNK Hajduk Split

HAJDUK je danas imao prozivku i prvi trening uoči nove sezone nakon samo tjedan dana odmora.

Tudor: Dobro je da igrači nisu izvan ritma

Prisutni su bili svi igrači osim Bassela Jradija i Francesca Tahiraja koji će se priključiti sutra. Podsjetimo, Hajduk će u novu sezonu ući bez Josipa Juranovića kojeg je prodao varšavskoj Legiji i Hamze Barryja koji nakon četiri godine boravka na Poljudu nije produžio ugovor.

Trener Tudor je rekao kako su igrači u dobrom ritmu: "Igrači su odmorili samo šest dana, pa nisu izvan ritma, mislim da će to biti dobro. Prvenstvo je vrlo blizu. Igrat ćemo prijateljsku utakmicu u subotu, najvjerojatnije protiv B ekipe i onda idući vikend već igramo s Istrom ili Orijentom". 

Kepčija: Sve je okrenuto. Tražit ćemo pojačanja na desnom beku i u napadu

Sportski direktor Kepčija objasnio je specifičnost ove situacije: "Teško se ovo može nazvati pripremama. Igrači su se u ovih tjedan dana mogli mentalno oporaviti i nadam se da su se malo maknuli od nogometa, a sad ga se opet zaželjeli. Prvenstvo počinje odmah, a Europa koja je nekad startala u srpnju sada kreće u rujnu, sve je promijenjeno".

 

Kepčija je progovorio i o odlascima i dolascima na Poljud: "Juranović je ušao u zadnju godinu ugovora i postigli smo dogovor s Legijom. Hamzi je ugovor istekao i on se ozlijedio. Mi smo mu ponudili čak novi ugovor, ali on to nije prepoznao. Želim im svu sreću u daljnjoj karijeri. Tražit ćemo zamjenu za Juranovića, a doveli smo Diamantakosa jer nam je nasušno trebao napadač. Želimo se još pojačati u napadu".

Hajduk prvenstvo otvara na Poljudu 15. kolovoza, a suparnik će mu biti bolji iz ogleda Istre i Orijenta koji razigravaju za mjesto u 1. HNL.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.