Hajduk Jertecu za odlazak ponudio 200 tisuća eura: M. Buljat sljedeći?

NK HAJDUK dosta teško rješava probleme viška igrača i bogatih ugovora koji opterećuju klupsku blagajnu. Uprava još traži moguća rješenja.

Jedan od igrača koji nema budućnost na Poljudu je i Dario Jertec koji po ugovoru zarađuje 200 000 eura godišnje. Bivši Dinamov igrač ugovor je potpisao u vrijeme kad se u Hajduk slio veliki novac i nije se razmišljalo o štetnosti visokih plaća u budućnosti.

Prema vijestima koje dolaze s Poljuda, predsjednik Hajduka Joško Svaguša ponudio je Jertecu jednokratnih 200 000 eura za raskig ugovora i odustajanje od ukupno pola milijuna eura koliko bi igrač uprihodio u sljedeće dvije i pol godine koliko je vezan za splitski klub.

Jertec za sada još nije odgovorio na ponudu Hajduka, ali očekuje se da hoće kako bi bez problema mogao karijeru nastaviti u drugom klubu u koji će moći prijeći bez odštete. I Marijan Buljat, također bivši igrač Dinama,  ima bogati ugovor na 300 tisuća eura godišnje. S obzirom da ni on nema budućnost na Poljudu, mogao bi uskoro dobiti sličnu ponudu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.