Balakov: Maksimalno ozbiljno na Lučko, to je ključna utakmica

HAJDUK će u petak popodne odigrati utakmicu 12. kola 1. HNL, u kojoj će gostovati u Kranjčevićevoj protiv NK Lučko. Na Poljudu je atmosfera odlična nakon poraza Dinama u Zadru, a svi su svjesni kako je sutrašnji dvoboj od velikog značaja.

"Sutrašnju utakmicu smatram ključnom. Poslije te imamo dva susreta kući, potencijalnih devet bodova, imperativ u utrci s Dinamom", rekao je u uvodu Balakov dajući do znanja kako je ozbiljno shvatio dojučerašnjeg drugoligaša.

Kratko se osvrnuo i na njih: "Gledao sam njihovu utakmicu protiv Dinama, gdje su minimalno poraženi. Vidio sam da njihov trener Željko Topić ima svoj stil i način igre koji Lučkom nosi uspjeh. Međutim, nas to ne treba zanimati; važno je da se koncentriramo na našu igru jer imamo kvalitetu za pobjedu".

Dinamo ne želi komentirati niti se opterećivati rezultatima. "Nemamo slatke brige, idemo utakmicu po utakmicu i tražimo maksimalan broj bodova. U nogometu je što je danas bijelo sutra crno. Ne interesira me Dinamo, samo naš bodovni konto", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.