Hajduk nema izbora: Protiv neugodnog Intera igra samo pobjeda

HAJDUK će večeras na Poljudu pokušati zaustaviti niz katastrofalnih rezultata u novoj sezoni HNL-a. U goste im dolazi Inter, a privremeni trener Bilih Joško Španjić najavio je lov na pobjedu. Pravo nastupa još uvijek nemaju braća Sharbini uz koje će nedostajati ozlijeđeni Paraiba i Ante Aračić.

"Srđan Andrić i Goran Rubil se vraćaju u momčad. Srđan je cijeli tjedan radio u punom intenzitetu, a Goran se vratio nakon dva dana stanke zbog zategnute prepone. No, početnih 11 igrača koji će krenuti protiv Intera još uvijek ne znam, odlučit ću to u posljednjem trenutku", rekao je trener Španjić.

Nakon tri odigrana kola Splićani su na 13. mjestu s jednim osvojenim bodom. Inter je na trećem, ove sezone nisu poraženi.

"Svjesni smo situacije, pobjeda nam je, nije to fraza - imperativ! Očekujem vrlo tešku utakmicu, ali i pobjedu. Moramo osvojiti tri boda po svaku cijenu, pa čak eventualno i na uštrb kvalitete igre. Moramo se prikazati u borbenom, žestokom, agresivnom izdanju", dodao je Španjić.

Perković: Nećemo se braniti

S druge strane trener Zaprešićanaca Borimir Perković od svojih igrača traži da odigraju najbolje što mogu. Hajduk je, kaže, bez obzira na malu krizu, uvijek opasan.

"Moramo biti zadovoljni početkom sezone. U Split ne dolazimo s bijelom zastavom, pokušat ćemo iskoristiti loš trenutak Hajduka koji ima imperativ pobjede. Upravo u tome vidim našu šansu, kako vrijeme bude odmicalo rast će nervoza kod Splićana", rekao je Perković.

"Nećemo igrati bunker, jer to nije naš stil. Imamo igrače koji su brzi i mogu napraviti nered svakoj obrani", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.