Hajduk nema pravo otkupa Kleinheislera

Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr

"HNK Hajduk i Panathinaikos FC dogovorili su posudbu 29-godišnjeg veznjaka Laszla Kleinheislera do kraja aktualne sezone. Laszlo će se odmah na početku priprema za nastavak sezone priključiti Bijelima, a u Hajduku će nositi dres s brojem 30", objavio je splitski klub na svojim službenim stranicama, time okončavši iščekivanje prvog igrača koji se u ovom prijelaznom roku priključio Bijelima.

Odmah se nametnulo pitanje ima li Hajduk dogovorenu otkupnu klauzulu za mađarskog reprezentativca koji ima važeći ugovor s grčkim velikanom do ljeta 2026. godine. Panathinaikos ga je prije godinu dana kupio iz Osijeka za odštetu od 500 000 eura.

Doznajemo da Hajduk nije postigao takav dogovor s Panathinaikosom te je Kleinheisler u Hajduk došao na čistu posudbu, bez otkupne klauzule. Hajduk je Mađara htio dovesti i prije godinu dana te, ako njegove igre budu na razini koju očekuju u klubu, namjera je splitskog kluba na ljeto otvoriti pregovore s Panathinaikosom i dovesti Kleinheislera za stalno u bijeli dres.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.