hajduk

Hajduk nije platio Borevkovića. Evo kako je doveo novog stopera

Foto: Hajduk.hr

TONI BOREVKOVIĆ novi je igrač Hajduka. Hrvatski stoper stigao je na Poljud iz Vitorije Guimaraes i Splićani bi njegovim dolaskom trebali djelomično nadomjestiti odlaske Katića i Ferra koji su se vratili u matične klubove s posudbi. Borevković je danas predstavljen u Hajduku.

Splićani su Borevkovića doveli na jednogodišnju posudbu koju nisu platili, a po njezinu isteku imaju opciju otkupa Borevkovićeva ugovora za milijun eura, što je portugalski klub potvrdio na svojim stranicama. Borevković je bio zanimljiv i Dinamu koji je bio za njega zainteresiran, ali je odustao jer je krenuo realizirati neke druge opcije.

Odigrao 130 utakmica u Portugalu

Borevković je u Vitoriju stigao prošlog ljeta iz Rio Avea za 1.2 milijuna eura te je prošle sezone odigrao 29 utakmica. Prije toga je upisao 101 nastup za Rio Ave, a 25-godišnjak je u karijeri igrao za mladu momčad Dinama te za Rudeš.

"Moje ambicije poklapaju se s Hajdukovim, došao sam se ovdje boriti za titulu. Pratio sam Hajduk i Prvu HNL prošle sezone, drago mi je što smo osvojili trofej, malo nam je nedostajalo da uzmemo i drugi", rekao je Borevković nakon potpisa.