Hajduk prodao jednog igrača, a drugog poslao na posudbu

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

HAJDUK je danas objavio realizaciju dva posla. Prodao je 22-godišnjeg veznjaka Marija Čuića u Istru, a dvije godine mlađeg Ivana Krolu posudio je svojoj filijali Radomlju.

"Čuić je proteklu sezonu i pol proveo na posudbi u našem klubu partneru Kalcer Radomlju gdje je bio standardan prvotimac i jedan od najvažnijih igrača slovenskog prvoligaša. Na Poljud je stigao kao 15-godišnjak, u ljeto 2015. godine iz omladinske škole HNK Tomislav iz Tomislavgrada. Nastupao je za kadete, pionire te nekadašnju drugu momčad Bijelih, a za prvu momčad debitirao je upravo u Puli u lipnju 2020. godine. Hajduk je tada slavio s 1:0 protiv Istre 1961. 

Ukupno je za Bijele upisao 22 službena nastupa, a jedina dva pogotka postigao je u pobjedi protiv Dinama na Maksimiru. Mariju zahvaljujemo na svemu te mu želimo puno sreće i dobrih nastupa u nastavku karijere", napisao je Hajduk o Čuiću koji karijeru nastavlja kod bivšeg trenera Hajduka Mislava Karoglana. .

Krolo je drugi dio prošle sezone proveo na posudbi u Šibeniku. Prethodno je upisao šest službenih nastupa za prvu momčad Hajduka.