Hajduk produljio ugovor mladom napadaču koji je oživio karijeru u Radomlju

Foto: Hajduk.hr

HAJDUK je produljio ugovor s mladim napadačem Madžidom Šošićem (20) na kojeg su navijači splitskog kluba možda pomalo i zaboravili budući da je posljednje dvije sezone proveo po posudbama. Šošić je u Hajduk stigao prije tri godine iz sarajevskog Željezničara. 

U BiH je bio jedan od najtalentiranijih igrača generacije i najbolji strijelac kadetskog prvenstva. U Hajduku je počeo dobivati minutažu u juniorima, ali i seniorske minute u sada ugašenoj drugoj ekipi. U ljeto 2021. otišao je na posudbu u Zrinjski, ali tu sezonu mu je obilježila teška ozljeda prednjih križnih ligamenta.

U Radomlju je bio jedan od najboljih 

Prošlog ljeta Hajduk ga je proslijedio Radomlju, a Sošić je u Sloveniji napokon odradio punu seniorsku sezonu. Bio je jedan od ključnih igrača ekipe kojoj je s tri gola i pet asistencija pomogao doći do sedmog mjesta. 

Može igrati na pozicijama devetke i desetke, a u Hajduku su mu očito odlučili pružiti novu šansu, jer mu je stari ugovor istjecao kroz par dana. Ivan Leko poveo ga je na pripreme, a Sošić je već zaigrao u remiju sa slovačkim Spartakom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.