Hajduk pušta Balakova bugarskoj reprezentaciji za milijun eura

NAVIJAČI Hajduka, kao i svi pratitelji Bilih", ponovno su u strepnji. Nakon što im je Lazio prije nešto više od godinu i pol dana odveo Edoarda Reju za "kikiriki", postoji velika mogućnost da im se isto dogodi s Krasimirom Balakovom. Prije utakmice s Dinamom, Balakov se sastao s Malešom gdje je raspravio o svojoj sudbini na klupi Hajduka.

Međutim, sigurno je samo jedno, Hajduk je naučio lekciju kada je prodao Reju za "sitnih" 150 tisuća eura. Stoga su se Splićani osigurali, pa tako u Balakovom ugovoru stoji odštetna klauzula od milijun eura, a u slučaju da napusti klub, odnosno prijevremeno raskine ugovor s Hajdukom, Balakov bi morao pauzirati od trenerskog posla skoro pa godinu i pol dana, piše Jutarnji list.

Jordan Lečkov, dopredsjednik tamošnjeg nogometnog saveza, izjavio je kako je vrijeme za promjenu izbornika, a Bugari nasljednika Matthäusa, koji će sasvim sigurno napustiti izborničku klupu, vide zapravo u Luboslavu Penevu, koji je postao prvak države s Litexom.

Stoga, ako bi doista Bugari htjeli dovesti Balakova, to bi mogli učiniti samo u dva načina. Jedan je da isplate milijun eura, a jedan je da Balakov vodi Hajduk paralelno s reprezentacijom Bugarske. U slučaju da mu Balakov pobjegne, predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš našao bi se pod žestokom kritikom javnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.