HAJDUK

Hajduk šest godina ne pamti ovakve rezultate

Foto: PIXSELL

HAJDUK se preporodio nakon debakla i ispadanja protiv Gzire United u prvom pretkolu Europa lige. Splićani su odlično ušli u novu sezonu HNL-a, a to pokazuje i statistika.

Prema podacima iz zadnjih šest sezona, Hajduk ove sezone ima najviše bodova (19) u prvih devet utakmica. Burićeva momčad je prva na ljestvici nakon dugo vremena. Bijeli su slavili protiv Istre, Varaždina, Lokomotive, Gorice, Dinama, a jučer su slavljem nad Interom završili prvi od četiri ciklusa. Hajduk je poražen od Osijeka i Slaven Belupa, a upisao je remi s Rijekom.

Zanimljivo, 2019./2020. je sezona s najviše pobjeda, bodova, najmanje primljenih golova i najboljom gol-razlikom za Hajduk u zadnjih šest godina (nakon 9. kola).

Najlošije je Hajduk igrao prošle sezone. U devet utakmica imao je samo dvije pobjede, uz pet remija i dva poraza, i držao tek šesto mjesto, a kasnije se jedva izborio za nastup u Europi.

No ove sezone Uprava Hajduka odradila je odličan prijelazni rok. Na Poljud su stigli Dolček, Bradarić, Eduok, Jakoliš, Bulos, Čolina i Simić. Neki su se već pokazali kao pojačanja, a neki još nisu ni debitirali, poput Bulosa.




 

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.