PRIPREMNE UTAKMICE

HAJDUK - SOLIN 3:2 Navijači uvrijedili igrače porukom. Kalinić branio od prve minute

Foto: Screenshot HNK Hajduk Split YouTube

HAJDUK iz Splita je slavio u prvoj pripremnoj utakmici ususret proljetnom dijelu sezone. Momčad trenera Bore Primorca bila je bolja od Solina rezultatom 3:2 u Postirama na Braču.

Hajduk je poveo u 17. minuti autogolom Stipe Vulikića, a u 42. je iz kaznenog udarca vodstvo Splićana povisio Adam Gyurcso.

Za Hajduk su zaigrala dva 20-godišnja braniča

U drugom dijelu su Solinjani smanjili preko Stipe Pekića u 57. minuti. Zabio je iz velike blizine nakon lijepog proigravanja Valentina Vujinovića. Novo vodstvo od dva gola Hajduku je donio Jani Atanasov glavom u 69. minuti na asistenciju Umuta Nayira s desne strane. Konačnih 3:2 je iz drugog penala na utakmici postavio Duje Ninčević u 89. minuti. Vratar Marin Ljubić je otišao u jednu, a lopta u drugu stranu.

Od prve minute je na golu Hajduka branio Lovre Kalinić, koji se ove zime vratio na Poljud, a od igrača valja istaknuti i 20-godišnje stopere iz druge momčadi Vicka Ševelja i Stipu Radića.

Torcida je izrazila nezadovoljstvo rezultatima u jesenskom dijelu sezone

U drugom dijelu su oba trenera promijenila svih 11 igrača. Tijekom utakmice je Torcida izvjesila uvredljiv transparent upućen igračima Hajduka čime je navijačka skupina izrazila nezadovoljstvo petom pozicijom u prvenstvu nakon jesenskog dijela sezone.

Podsjetimo kako će Hajduk pripreme na Braču nastaviti do 16. siječnja te odigrati još jednu pripremnu utakmicu, protiv Croatije iz Zmijavaca. U nastavak sezone hajdukovci kreću 22. siječnja susretom protiv Šibenika u gostima.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.