hnl

Hajdukov branič: Neka svatko pogleda sebe. Nismo dovoljno momčad

Foto: Davor Javorović/PIXSELL

PORAZOM je završio i drugi Hajdukov derbi na početku sezone. Nakon što je pao kod Dinama (4:1), isto mu se dogodilo i kod Osijeka (2:1) u sedmom kolu SuperSport HNL-a. Hajduk je zbog odgoda odigrao samo pet prvenstvenih utakmica, ali u njima ima već dva poraza. O novom neuspjehu, ali i predugom ponavljanju grešaka momčadi govorio je Hajdukov branič.

Nakon što je Josip Elez odigrao cijelu utakmicu u Gradskom vrtu prvo se osvrnuo na tragičnu uvertiru utakmice, pogibiju oca Marka Livaje: "Dogodila se tragedija.  Gledali smo da budemo svi zajedno i da se upravo tako, kao ekipa, smirimo i pomognemo Marku, da razbistri glavu i 90 minuta koliko je god moguće uspije misliti na nešto drugo."

Što se tiče poraza; Elez je poručio: "Najlakše je reći da smo bili bolji drugo poluvrijeme. Kada protivnik vodi 2:0 lakše je biti bolji. Treba tako krenuti od početka, biti dominantan. Ne smijemo imati propuste. Tako je bilo i prošle sezone.

To se treba promijeniti. Ne smijemo previše razmišljati da moramo sve promijeniti, nego to moramo napraviti. Treba svatko pogledati sebe, staviti se bolje i biti više kao ekipa. Samo tako možemo pobjeđivati i ostvarivati bolje rezultate."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.